Rijbewijs kopen 2020

Wilt u ook een rijbewijs kopen in 2020? Ook dit jaar zijn wij de Nr.1 leveranciers van rijbewijzen van de beste kwaliteit. Iedereen die in Nederland woont en met een motorrijtuig de weg op wil, moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. U mag een auto tot 3500 kilo besturen met rijbewijscategorie B. Hiermee mag u niet meer dan 9 personen (inclusief bestuurder) vervoeren.

Hoelang is het rijbewijs geldig?

Wilt u bij ons een rijbewijs kopen en vraagt u zich af hoelang deze geldig is? Alle nieuwe rijbewijzen zijn geldig voor een periode van 10 jaar. Voor personen van 70 jaar of ouder, en personen met een rijbewijs C of D, is het rijbewijs 5 jaar geldig. Vanwege medische redenen, of voor personen tussen 65 en 70 jaar, kan een rijbewijs korter dan 10 jaar geldig zijn.

Rijbewijs kopen en de registratie controleren?

U kunt de echtheidsverklaring aanvragen bij het RDW. De echtheidsverklaring bevat alle gegevens van uw rijbewijs. Zoals persoonsgegevens, rijbewijsnummer, afgiftedatum en categorie├źn. De verklaring is in het Engels. U kunt de echtheidsverklaring bijvoorbeeld gebruiken als u verhuist naar een ander land in de EU, of als u daar een nieuw rijbewijs wilt aanvragen. Onze klanten vragen deze weleens aan ter controle van de registratie in het systeem. Wij zorgen ervoor dat deze binnen 2 dagen zichtbaar is.

Als u bij ons een rijbewijs koopt ontvangt u deze binnen 5 dagen in een witte bordrug envelop.

rijbewijs kopen 2020

Wilt u ook uw rijbewijs kopen?

Bekijk hier onze werkwijze

Neem direct contact op met ons.

Bestellen@rijbewijskopen.net

error: Content is protected !!